ERVARINGEN

Ik zat in een neerwaartse spiraal tijdens het schrijven van mijn scriptie en kwam niet meer verder, waardoor ik studievertraging opliep. De coaching van Yke heeft me erg geholpen bij het inzicht krijgen in waarom het afstuderen niet lukte. Yke is geduldig en luistert goed naar je. Ze stelt vragen die je steeds een stap verder brengen. Ze is relaxt, nuchter en begripvol, maar soms ook confronterend als dat nodig is. Ik heb mijn scriptie echt met minder stress afgeschreven en ben geslaagd, bedankt Yke!

Sanna
Student Universiteit Utrecht

Yke is een kei in het luisteren naar waar jij mee zit! Perfectionisme en faalangst maken studeren tot bepaald geen pretje. Yke heeft mij geholpen mijn eigen worstelingen meer onder controle te krijgen. Echt een aanrader!

Casper
Student Universiteit Utrecht

Tijdens het afronden van mijn opleiding heb ik leerzame ondersteuning van Yke gekregen. Ze heeft me geholpen om mijn eigen krachten te ontdekken en in te zetten om mijn onderzoek naar het gewenste niveau te krijgen. Ik ben Yke zeer dankbaar, in het bijzonder voor haar bijdrage aan mijn zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Waardevol!

Almir
Student Via Vinci Academy

Yke is doortastend, kundig en begripvol. Door de juiste vragen te stellen geeft ze je op een respectvolle wijze meer inzicht in jezelf en jouw manier van werken. Zo kun je de patronen doorbreken waardoor je niet eerst niet verder kwam. 

Robert
Student Universiteit van Amsterdam

Mijn dank gaat uit naar Yke, voor haar inzichten en inspiratie wanneer mijn gedachten chaotisch waren en ik niet wist hoe ik verder moest.

Lotte
Student Universiteit Utrecht

Ik heb Yke leren kennen als een analytische coach, die me het beste uit mezelf liet halen

Bas
Student Universiteit Utrecht

Check ook de reviews op Google